Startpagina en startpagina script

Heeft u een eigen website? Overweeg dan eens een eigen startpagina aan te maken. Het biedt een mogelijkheid om links naar uw website te plaatsen. Zoekmachines plaatsen u hoger in de zoekresultaten wanneer u meer links heeft. U kunt zich gratis registreren voor uw nieuwe startpagina. Er is een groot aantal sites waar u gratis uw startpagina kunt beheren.

Een interessante mogelijkheid is de mogelijkheid om met uw dochterpagina geld te verdienen. En dat terwijl u niet te maken heeft met kosten. Bedrijven willen graag betalen voor een goede en blijvende link. Van belang wordt dan dat de startpagina constant up-to-date blijft.

U kunt het op allerlei manieren invulling geven wanneer u uw eigen startpagina website heeft. U heeft dan echt alles zelf in de hand. Hierover staat op Bouw eigen startpagina het een en ander. U kunt daarmee uw eigen startpagina website neerzetten. Er is geen technische kennis nodig. Het script is juist geschreven voor mensen die geen HTML kennis of programmeerkennis hebben.

Het creëren van uw eigen startpagina website zonder programmeerkennis behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt u daar meer over weten? Lees dan eens Maak je eigen startpagina. Een eigen startpagina website opent de mogelijkheid tot geld verdienen. U kunt uw producten promoten op uw startpagina. Het plaatsen van een Google Adsense blokje is een andere mogelijkheid. Maar er zijn tevens voldoende mensen die voor een link willen betalen. Bijvoorbeeld een X aantal links voor een vast bedrag.

Free Web Hosting