Uw marktplaats gemakkelijk beginnen

Een extra zakcentje verdienen is prima te doen met een eigen marktplaats. Zelf een PHP script bouwen is daarbij niet per se noodzakelijk. Bestaande scripts hiervoor zijn niet duur. Een dergelijk script maakt het mogelijk om direct te beginnen met het vullen van uw eigen marktplaats. Een eigen marktplaats beginnen is goed te doen met een zogeheten advertentie script. Het is raadzaam om voor meer informatie hierover eigen marktplaats door te nemen. Een dergelijk script is via de site van de aanbieder online te koop. U kunt de bronbestanden van het PHP script direct downloaden zodra u een succesvolle betaling heeft gedaan.

U voert de installatie van het script uit op uw webhostingpakket. Een meegeleverd installatie script handelt de installatie voor u af. De bestanden dienen eerst te worden overgezet naar de webserver. Als u de website voor de eerste keer bezoekt, dan zal automatisch het installatiescript worden aangeroepen. De aanwezige rubrieken kunnen door u volledig worden aangepast. De inloggegevens van uw beheerdersaccount kunt u tijdens het installatie zelf kiezen. U kunt dit account gebruiken om de rubrieken op uw marktplaats website aan te passen. Andere instellingen past u met hetzelfde gemak aan.

Zou u een dergelijk script graag inzetten voor het beginnen van uw eigen marktplaats? U kunt via genoemde link meer informatie krijgen. Eventueel kunt u mensen bij de aanmelding op uw advertentie website laten betalen. Tevens is er de mogelijkheid om voor allerlei aanvullende mogelijkheden een apart geldbedrag te rekenen. Het ontvangen van betalingen verloopt via een online betaalkoppeling. Adverteerders hebben de mogelijkheid om een aantal afbeeldingen bij een advertentie te plaatsen. Via de backend stelt u op een eenvoudige wijze het maximum aantal foto’s per advertentie in. Tevens zijn de kleuren van uw advertentie website heel eenvoudig aan te passen.
Free Web Hosting