Uw eigen startpagina

Zodra u een eigen startpagina heeft, zijn er een aantal mogelijkheden voor u. Een startpagina is handig om uw favoriete websites op te slaan. U kunt het inzetten als marketinginstrument voor uw eigen website. Ook is het mogelijk om geld met uw startpagina te verdienen. Een dochterpagina aanmaken is doorgaans gratis en kan op een aantal websites.

Aanmaken van een startpagina kan door u bij een dergelijke website te registreren. Hierna krijgt u toegang tot een controlepaneel waar u een startpagina kunt bouwen. Er wordt soms een e-mail gestuurd die u moet bevestigen via een link. U kunt dan pas inloggen nadat u op de bevestigingslink geklikt heeft.

Het beginnen van uw eigen website met dochterpagina’s die uw bezoekers kunnen beheren is een andere mogelijkheid. Hiervoor is een zogeheten startpagina script nodig. Op de pagina Startpaginascript inloggen uitloggen staat meer informatie over startpaginascripts. Het installeren van een dergelijk script is vaak zo gepiept. Het hoeft niet veel te kosten.

De meeste startpaginascripts hebben ongeveer dezelfde werking. Een link moet doorgaans in een bepaalde rubriek worden geplaatst. In sommige gevallen kunt u ook afbeeldingen of tekst in uw diverse rubrieken plaatsen. Linksuggesties kunnen door bezoekers via een speciaal formulier worden ingediend.
Free Web Hosting