Startpagina en startpagina script

Een eigen startpagina kan een grote aanwinst zijn op uw marketingactiviteiten. Aan het maken van een startpagina zitten in de regel geen kosten verbonden. Vaak wordt een startpagina rondom een bepaald thema gebouwd.

Het is de bedoeling dat u rubrieken aanmaakt op uw linkpagina. In deze rubrieken worden de links naar waardevolle websites geplaatst. Er is soms de mogelijkheid om wat langere teksten en plaatjes aan te maken binnen een rubriek.

Een linkpagina is prima inzetbaar ter promotie van uw eigen website. Een extra zakcentje verdienen met een linkpagina is ook mogelijk. Een optie is om affiliate links weer te geven op uw startpagina. Of u toont advertenties van Google Adsense op uw dochterpagina. Ook zijn sommige mensen bereid u te betalen wanneer u een link naar hun website plaatst op de startpagina.

Wilt u meer weten over startpagina’s, of dit nu een gratis startpagina is of via een betaald script? Het artikel Maak uw eigen startpagina gaat bijvoorbeeld over het aanmaken van uw eigen startpagina. Die site bevat meer artikelen over startpagina’s.

Heeft u graag een link op een bepaalde website? Is daarvoor een link terug nodig? Plaatst u die liever niet op uw belangrijkste website? Gebruik dan een gratis dochterpagina om de link terug te plaatsen. Wanneer 2 sites direct naar elkaar linken wordt dit vaak als linkruil gezien. U heeft dus een prima reden om de retourlink niet op uw eigen site te plaatsen.
Free Web Hosting