Maak uw eigen marktplaats

Om een eigen advertentie website te realiseren kunt u gebruik maken van een marktplaats script. U kunt hier meer informatie over zo een marktplaats script vinden. Als u een marktplaats script gebruikt, hoeft u zelf geen PHP code meer te schrijven. De optie tot het genereren van inkomsten is voor veel mensen een reden om ermee aan de slag te gaan. Online inkomsten generen is op verschillende manieren mogelijk met een marktplaats script.

Het artikel advertentie script wijst u op een geschikt marktplaats PHP script. Aan de extra mogelijkheden bij het toevoegen van een nieuwe advertentie, is afzonderlijk een prijs te koppelen. Met het marktplaats script kunt u betaalde categorieën toevoegen aan uw advertentie website. Er is voor verschillende betaalwijzen ondersteuning ingebouwd in het marktplaats script. Bezoekers kunnen eenvoudig op een advertentie reageren met behulp van een formulier.

U krijgt bovendien de mogelijkheid om makkelijke banners toe te voegen aan uw eigen marktplaats website. Het is mogelijk om een Google Adsense blokje aan uw advertentie website toe te voegen. Maar het is daarbij mogelijk om met iemand een alvast bedrag voor een vaste periode af te spreken. Het is mogelijk om banners af te wisselen door middel van bannerroratie.

Bovendien zoekmachineoptimalisatie is een belangrijk onderdeel van het marktplaats PHP script. Gedurende de installatie kunt u de meta keywords en de meta description invullen. Deze metagegevens op een later tijdstip veranderen kan simpel met behulp van het beheerpaneel. Daarnaast kunt u per categorie de metagegevens instellen in het beheerscherm voor de rubrieken. De 4 advertenties die u als laatst heeft bekeken, zijn in een “Laatst bekeken” blokje te zien.
Free Web Hosting