Een eigen advertentie site bouwen

Met behulp van een PHP script kunt u zelf een advertentiewebsite maken. U kunt een beheerpaneel bij het script vinden waarvan uit advertenties kunnen worden geplaatst en gewijzigd. U gebruikt het beheerscherm om een advertentie aan te maken. Na het aanmaken van een advertentie kan een advertentie worden gewijzigd of verwijderd.

Het voordeel van het gebruik van een dergelijk script is dat u niet zelf een script hoeft te ontwikkelen. Wilt u meer weten over een kant en klaar script voor het samenstellen van uw eigen marktplaats, dan kunt u marktplaats CMS raadplegen. Wat buiten kijf staat, is dat een programmeur niet voor hetzelfde tarief een script kan aanbieden.

De website bevat meer informatie over het advertentie script. De verschillende functies worden uitvoerig omschreven. Wanneer u geen technisch inzicht heeft, is het vooralsnog vrij gemakkelijk om van het advertentiescript gebruik te maken. Het script is uitstekend inzetbaar voor het genereren van extra inkomen.

U krijgt de mogelijkheid om een aantal banners in het advertentie overzicht te plaatsen. Voor de extra opties zoals het tonen van een telefoonnummer of een website bij een advertentie, kunt u ook geld rekenen.
Free Web Hosting