Het samenstellen van je nieuwe portaalsite

Is een eigen startpagina website iets wat u graag wilt hebben? Hier bent u namelijk aan het juiste adres. Voor een aanzienlijk deel bestaat een dergelijke website uit verwijzingen naar andere websites. Meestal zullen de links op onderwerp zijn ingedeeld. U zult verschillende dochterpagina’s op een dergelijke website aantreffen. De sites waarnaar wordt verwezen op een individuele dochterpagina zullen over dat enkele onderwerp gaan.

Zeker weten is het mogelijk om zelf een script hiervoor in elkaar te zetten. Maar realiseert u zich dat dit best tijd kan kosten. Een alternatief is het gebruiken van een al bestaand startpagina script. Over kant en klare scripts is op Startpagina website opzetten info meer informatie te vinden. Zelf programmeren is niet meer nodig in het geval dat u een kant en klaar startpaginascript aanschaft. Wat u naast het script nodig hebt, is hosting en een eigen domein.

Na de installatie van het script heeft u een functionerende startpagina website. Bezoekers kunnen zich op uw startpagina website registreren. Een gebruikersaccount kan worden gebruikt om de eigen startpagina’s samen te stellen en bij te werken. U heeft de optie om diverse widgets toe te voegen naast links. Paginabeheerders krijgen bij aanmelding van een nieuwe dochterpagina de optie om het subdomein van de pagina op te geven. Verder kan de beheerder de metagegevens voor de zoekmachines opgeven.

Schaft u het script aan waarover in het eerder genoemde artikel wordt gesproken? Per afzonderlijke rubriek is er dikwijls de optie om de metagegevens in te stellen. Is linkbuilding onderdeel van uw werkzaamheden, dan zult u een startpaginascript als extreem nuttig ervaren. U kunt per linkcategorie een beschrijvende tekst plaatsen die uw linkbuilding werkzaamheden nog effectiever maakt. Met behulp van het script kunt u ook de kosten vrij makkelijk terugverdienen. Het startpaginascript bevat functionaliteiten om dat verkopen van links gemakkelijk te doen. Wilt u enkele banners plaatsen op uw startpagina site? Het aanmaken van banners is met behulp van het beheerpaneel makkelijk te doen. Banner rotatie is daarbij mogelijk.
Free Web Hosting